Antena 3 CNN Externe O tânără a fost atacată în Uberul pe care îl comandase chiar de șofer. Acesta avea rating de cinci stele

O tânără a fost atacată în Uberul pe care îl comandase chiar de șofer. Acesta avea rating de cinci stele

O tânără a fost atacată în Uberul pe care îl comandase chiar de șofer. Acesta avea rating de cinci stele
03 Dec 2019   •   11:56

Situație șocantă în Mexic. Un șofer de UBER care avea rating de cinci stele a agresat o tânrără.

Înainte de a se urca în mașină, tânăra şi-a luat toate măsurile de precauţie. A verificat că șoferul și maşina corespundeau, s-a așezat pe scaunul din spatele șoferului.

Șoferul de UBER avea un rating perfect de 5 stele, cu 4.474 de călătorii efectuate într-un an, oarecum liniștitor, dar neobișnuit, având în vedere că este greu ca toţi utilizatorii UBER să fie sută la sută mulţumiţi. 

Cu toate acestea, nu au fost suficiente aceste precauții.

Deodată, tânăra și-a dat seama că șoferul nu mai purta mănușile de piele pe care avea la început, ci unele din latex. Acesta avea viteză şi a schimbat traseul.

"Vorbeam cu iubitul meu la telefon. Acesta a auzit că strig la șofer să oprească maşina, fără să mi se răspundă. M-am gândit să mă arunc din mașină", își amintește tânăra, potrivit bbc.com.

Mașina s-a oprit atunci când un alt vehicul i-a tăiat calea. Tânăra a profitat de ocazie şi a fugit. L-a denunţat pe şoferul UBER, iar acesta a fost arestat. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close