Antena 3 CNN Externe O tânără care a vrut să-și vândă virginitatea în schimbul unui iPhone a avut parte de o experiență de neuitat. De ce surpriză a avut parte fata

O tânără care a vrut să-și vândă virginitatea în schimbul unui iPhone a avut parte de o experiență de neuitat. De ce surpriză a avut parte fata

O tânără care a vrut să-și vândă virginitatea în schimbul unui iPhone a avut parte de o experiență de neuitat. De ce surpriză a avut parte fata
Sursa foto: FOTO: Pixabay
16 Oct 2017   •   17:20

O tânără în vârstă de 17 ani care a vrut să-și vândă virginitatea pentru un Iphone 8 a avut parte de o lecție dură, potrivit The Mirror.

După ce postase pe un site, oferta ei de a renunța la virginitate în schimbul a £2.300, pentru a-și putea cumpăra telefonul mult dorit, o blogăriță a descoperit postarea ei și i-a propus o întâlnire într-o cafenea pentru a încerca să o determine să se răzgandească.

În ciuda insistențelor femeii de a renunța la această modalitate ușoară de a face bani, fata nu a cedat și a spus că nu se lasă până când nu va intra în posesia telefonului performant, mai ales că toți prietenii ei îl au.

Astfel, blogărița, care a regizat o poveste în cel mai mic detaliu, cu camere de vederi,  i-a ,,aranjat,, o întâlnire într-o cameră de hotel, cu un bărbat dispus să plătească suma cerută de fată, în schimbul virginității.

Doar că în cameră, tânăra nu s-a trezit doar cu unul, ci cu trei bărbați dispuși să întrețină relații sexuale cu ea.

Speriată, fata a început să plângă, moment în care blogărița, care urmărise întreaga scenă a apărut imediat în camera de hotel și a liniștit-o. 

 

 

×
Subiecte în articol: tanara iphone
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close