Antena 3 CNN Externe O tânără de 20 de ani a rămas paralizată din cauza unui gest banal pe care îl fac multe românce. „Medicul m-a întrebat dacă am avut vreo rană. Atunci mi-am amintit totul”

O tânără de 20 de ani a rămas paralizată din cauza unui gest banal pe care îl fac multe românce. „Medicul m-a întrebat dacă am avut vreo rană. Atunci mi-am amintit totul”

O tânără de 20 de ani a rămas paralizată din cauza unui gest banal pe care îl fac multe românce. „Medicul m-a întrebat dacă am avut vreo rană. Atunci mi-am amintit totul”
Sursa foto: Foto: Instagram
13 Feb 2019   •   11:32

Layane Dias este o tânără de 20 de ani care a paralizat după ce și-a făcut un piercing la nas. În luna iulie a anului trecut, brazilianca  era bucuroasă că se pregătea să plece într-o excursie cu familia, dar la un moment dat a  început să aibă dureri foarte mari de spate.

Layane a ajuns să nu-mi mai poată mișca picioarele și alte părți ale corpului. În urma unui control la un neurochirurg, tânăra a aflat că contactase o bacterie numită Staphylococcus aureus.

„Medicul m-a întrebat dacă am avut vreo rană la nas sau ceva asemănător pentru că această bacterie pătrunde în corp prin orficiul nazal. Atunci mi-am amintit că îmi făcusem un piercing la nas în luna anterioară”, a povestit brazilianca.

Conform medicului care s-a ocupat de Layane, bacteria a ajuns în corpul acesteia din cauza piercingului, dat fiind că tânăra a sângerat în timpul intervenției. Avea o infecție în sânge. Tânăra și-a amintit că după ce și-a făcut piercingul, nasul și s-a umflat și s-a înroșit, după care a avut febră și dureri de spate.

În urma operației la măduva spinării, Layane a scăpat de dureri, iar acum cea mai mare dorință a sa este să meargă din nou, potrivit bbc.com.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close