Antena 3 CNN Externe O tânără diagnosticată cu cancer și-a făcut nunta la spital. Ce a urmat după câteva ore e de-a dreptul șocant (FOTO)

O tânără diagnosticată cu cancer și-a făcut nunta la spital. Ce a urmat după câteva ore e de-a dreptul șocant (FOTO)

O tânără diagnosticată cu cancer și-a făcut nunta la spital. Ce a urmat după câteva ore e de-a dreptul șocant (FOTO)
Sursa foto: foto: Instagram
04 Ian 2018   •   11:08

O femeie de 31 de ani, de profesie psiholog, a avut parte de nunta pe care și-a dorit-o, însă nu și de locația mult visată. Femeia suferea de cancer și a fost nevoită să-și facă nunta în spital. 

Heather și Dave Mosher s-au căsătorit cu doar câteva zile înainte de Crăciun, fiind înconjurați de prieteni, de familie și de toți cei dragi. 

După ce a trăit unul dintre cele mai frumoase și mult așteptate momente din viața ei, la doar câteva ore distanță, tânăra și-a dat ultima suflare. 

"Suferea de cancer în stadiul patru și se răspândise deja în tot corpul, dar ea a fost foarte hotărâtă că vrea să se mărite cu sufletul ei pereche", a spus prietena cea mai bună a tinerei, Christina Lee Karas, potrivit Telegraph

 

 

Standing in front of everyone in the chapel, I was hesitant to pull out my camera. As someone who wanted nothing more than to see my friend truly happy, I felt I had to capture these images, which by this point I knew were her final moments with us. What you clearly see here is two people who were destined to be joined as one. A love like no other captured for all to see. My gift to her.

A post shared by Christina (@christina.lee.photography) on

×
Subiecte în articol: tanara cancer nunta spital
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close