O tânără din Gorj, înjunghiată de iubit cu o șurubelniță. Totuși, a refuzat ca acestuia să i se emită ordin de restricție

14 Feb 2019   •   14:38
O tânără din Gorj, înjunghiată de iubit cu o șurubelniță. Totuși, a refuzat ca acestuia să i se emită ordin de restricție Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro

O tânără de 32 de ani din Gorj a fost înjunghiată cu o șurubelniță de iubitul ei, în vârstă de 42 de ani, și a sunat la poliție. 

Cu toate acestea, victima a refuzat să i se emită un ordin de restricție atacatorului. Aceasta a spus că nu vrea să stea departe de el. 

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, prin folosirea unui corp contondent. 

Femeia nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, aceasta nefiind de acord cu emiterea actului restrictiv”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro.

x close