Antena 3 CNN Externe O ţară întreagă o vrea în ÎNCHISOARE pe această ELEVĂ. Ce a putut să facă întrece orice imaginaţie

O ţară întreagă o vrea în ÎNCHISOARE pe această ELEVĂ. Ce a putut să facă întrece orice imaginaţie

O ţară întreagă o vrea în ÎNCHISOARE pe această ELEVĂ. Ce a putut să facă întrece orice imaginaţie
de O.P.    |    19 Sep 2013   •   07:01

În zilele noastre, viaţa de licean este foarte grea. Acum nu mai contează că înveţi bine, ci contează cât de bine arăţi, cu cine eşti prieten, cum te îmbraci şi câţi iubiţi/iubite ai la activ.

Alexandra, o elevă de liceu din Moscova, cu un defect de vedere şi cu un mic handicap, cauzat de o placă de metal pe care medicii i-au pus-o pe coloana vertebrală, a ajuns să fie batjocorită în ultimul hal de colegele sale de clasă.

Fetele "rele" au prins-o singură pe Alexandra, în timp ce aceasta plecase de acasă să cumpere pâine. Au obligat-o să vină cu ele, apoi au târât-o în pădurile care înconjoară suburbiile din Moscova.

Aici, au legat-o de mâini şi de picioare, i-au spart în cap o sticlă de bere şi i-au dat peste spate cu mai multe bâte rupte din copaci. Mai mult, ca umilinţa să fie completă, au urinat pe ea şi au scuipat-o.

Disperată că nu mai ajunge acasă, mama fetei, împreună cu sora acesteia au pornit în căutarea ei. Într-un târziu au găsit-o ghemuită, în stare de şoc, în pădure.

Copila a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii spun că este încă în stare de şoc, iar loviturile primite i-au cauzat foarte mult rău şi s-ar putea să rămână cu sechele pe viaţă.

"Fetele rele" au ajuns pe mâna poliţiei şi riscă închisoarea. Pe paginile lor de pe reţelele de socializare, domnişoarele au primit mii de mesaje nu tocmai prietenoase, din partea cetăţenilor care vor ca ele să plătească pentru fapta lor!

În primele patru fotografii din galeria foto de mai sus se poate vedea cum arăta Alexandra. În restul se pot vedea agresoarele.



×
Subiecte în articol: agresiuni violenta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close