Antena 3 CNN Externe O televiziune a prezentat momentul în care Kim Jong Nam este asasinat. Imaginile suprinse de camerele video

O televiziune a prezentat momentul în care Kim Jong Nam este asasinat. Imaginile suprinse de camerele video

O televiziune a prezentat momentul în care Kim Jong Nam este asasinat. Imaginile suprinse de camerele video
Sursa foto: Foto: Wikipedia
20 Feb 2017   •   10:48

Televiziunea japoneza Fuji TV a difuzat imagini surprinse de camerele de supraveghere in care doua femei il otravesc pe fratele vitreg al dictatorului nord coreean pe un aeroport din Malaezia.

Kim Jong Nam, care a trait o mare parte a vietii sale in afara tarii sale natale, a murit in drum spre spital dupa ce s-a plans ca a fost stropit pe fata cu o substanta.

Imaginile de calitate slaba arata momentul in care o femeie il ataca din spate pe un barbat, despre care se crede ca ar fi Kim Jong Nam, punandu-i mainile in zona fetei, apoi pleaca repede. O a doua femeie este surprinsa parasind scena.

Alte imagini il arata pe Kim Jong-nam impiedicandu-se si stergandu-se pe fata, cerand ajutor de la angjati ai aeroportului International Kuala Lumpur Malaezia, notează stirileprotv.ro.

Doua femei, suspectate ca ar fi cele care i-au injectat otrava in corp liderului de la Phenian, le-au spus anchetatorilor ca nu se cunosteau si ca au fost convinse de catre un ”barbat misterios” ca participa la filmarea unei farse TV.

×
Subiecte în articol: asasinat imagini
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close