x close

Oamenii stau la cozi pentru o gură de aer curat. Imagini tulburătoare surprinse în unul dintre cele mai poluate oraşe din China

de D.D.    |    04 Apr 2014   •   11:39
Oamenii stau la cozi pentru o gură de aer curat. Imagini tulburătoare surprinse în unul dintre cele mai poluate oraşe din China 407 Foto: YouTube
Bunici şi părinţi care le pun copiilor măşti pe faţă, astfel încât micuţii să se bucure, măcar pentru câteva momente, de câteva guri de aer curat. Cozi lungi cu oameni care îşi aşteaptă rândul pentru a inhala aer nepoluat. Aceasta sunt doar două dintre imaginile impresionante surprinse în această săptămână de fotografii aflaţi în oraşul Zhengzhou, unul dintre cele mai poluate din China.

Deşi iniţiativa de a aduce aer curat în pungi şi cutii în oraşul poluat face parte dintr-o campanie de promovare a unei staţiuni turistice, imaginile au un puternic impact emoţional în condiţiile în care tot mai multe oraşe ale lumii se confruntă cu problema gravă a poluării aerului.

Zeci de pungi şi peste 2.000 de cutii de aer curat au fost utilizate în cadrul acestei campanii.Citeşte mai multe despre:

poluare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati