Antena 3 CNN Externe Obama, atacat cu orice preţ de republicani

Obama, atacat cu orice preţ de republicani

Obama, atacat cu orice preţ de republicani
26 Oct 2008   •   13:20

Republicanii şi-au înteţit atacurile asupra lui Barack Obama, în condiţiile în care alegerile vor avea loc peste aproape o săptămână. John McCain şi Sarah Palin au fost foarte agresivi cu privire la contracandidatul democrat, care continuă să aibă un avans considerabil faţă de ei în sondaje. Republicanii spun în continuare că planurile lui Obama, nu sunt orientate către bunăstarea americanilor obişnuiţi.
?Trebuie să analizăm planurile şi traseul de până acum a lui Obama. Cred că trebuie să ascultăm cu atenţie cuvintele oponentului nostru deoarece ascund planul său adevărat şi anume acele de a împărţi banii pe care i-aţi muncit din greu.?, susţine candidata republicană la funcţia de vicepreşedinte SUA.
Democratul a spus că singurul scop al republicanilor a fost acela de a-l discredita, dar nu au reuşit să prezinte fapte real pentru asta. El crede că aceştia s-au întrecut pe sine în momentul în care l-au comparat cu George Bush: ?Senatorul McCain m-a acuzat de diverse lucruri, sperând că măcar una dintre ele va fi crezută de public. M-a numit socialist şi a insinuat că vreau reducerea impozitelor doar pentru clasa de mijloc, nu şi pentru companii şi că nu îmi doresc bunăstarea tuturor. Iar zilele trecute chiar m-a acuzat că sunt pecum George W. Bush.?

Echipa de campanie republicană este afectată de o o serie de conflicte interne privind rolul lui Sarah Palin. Senatorul de Alaska este tot mai agasată de remarcile consilierilor campaniei republicane, despre care crede că sunt responsabili pentru unele gafe din discursul său. Se pare că Palin este tot mai decisă să nu mai ţină cont de consilierea lor. În interiorul echipei republicane, Palin a început să fie văzută ca fiind responsabilă de posibilul eşec al lui McCain.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama John McCain Sarah Palin
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close