Antena 3 CNN Externe Obama, comparat cu Hitler şi Stalin. Urmăreşte un spot publicitar controversat

Obama, comparat cu Hitler şi Stalin. Urmăreşte un spot publicitar controversat

Obama, comparat cu Hitler şi Stalin. Urmăreşte un spot publicitar controversat
Sursa foto: Foto: www.usaammo.com
02 Dec 2011   •   14:39
Preşedintele american Barack Obama este comparat cu Hitler şi Stalin, într-un spot publicitar al unui producător de arme, informează CBS News.

Spotul publicitar al USA Ammo prezintă fotografii ale lui Obama alături de imagini cu Hitler, Stalin şi alţi dictatori care au comis atrocităţi în toată lumea.

Reclama este însoţită şi de un videoclip şi avertizează că măsurile de control al armelor sunt iminente şi prefigurează că Statele Unite se pot confrunta cu milioane de victime dacă oamenii nu au voie să se apere.

Potrivit USAAmmo, "tirania invadează oraşele americane în fiecare zi" şi Obama, împreună cu procurorul general Eric Holder şi alţi susţinători ai controlului armelor, "conspiră în secret împotriva cetăţenilor americani ca să îi priveze de dreptul de a avea arme".

"Obama şi ţarii săi încalcă drepturile americanilor de a deţine arme. Uitaţi-vă la istorie. Agenda socialistă a lui Obama este îndreptată către deprivarea americanilor de drepturile date de Dumnezeu", a declarat Trace Williams, director de operaţiuni pentru USA Ammo.
 

×
Subiecte în articol: Barack Obama hitler stalin arme
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close