Antena 3 CNN Externe Obama, criticat pentru folosirea în scop electoral a succesului eliminării lui bin Laden

Obama, criticat pentru folosirea în scop electoral a succesului eliminării lui bin Laden

Obama, criticat pentru folosirea în scop electoral a succesului eliminării lui bin Laden
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
de M.Z.    |    01 Mai 2012   •   17:47

Mai mulţi membri ai unităţilor speciale SEALs din SUA au criticat faptul că preşedintele Barack Obama îşi asumă succesul operaţiunii de eliminare a lui Osama bin Laden în scop electoral, informează publicaţia britanică Daily Mail, în ediţia electronică.

Declaraţiile mai multor foşti şi actuali membri ai unităţilor SEALs au venit după ce echipa de campanie a lui Barack Obama a prezentat o reclamă electorală intitulată "One Chance" ("O singură şansă").

În videoclipul electoral, fostul preşedinte Bill Clinton afirmă că Barack Obama şi-a asumat "o opţiune mai dificilă şi mai onorabilă", ordonând eliminarea lui bin Laden. Clipul se încheie cu întrebarea: "Care ar fi fost opţiunea lui Mitt Romney?".

În plus, Casa Albă va organiza o serie de conferinţe la împlinirea unui an de la operaţiunea SEALs pentru asasinarea fostului lider al reţelei teroriste al-Qaida în Pakistan.

Echipa de campanie a preşedintelui SUA, Barack Obama, a făcut public luni un nou slogan, "Forward" ("Înainte"), prezentat într-un clip în care sunt menţionate realizările preşedintelui din primul mandat.

×
Subiecte în articol: Barack Obama SUA Osama Bin Laden
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close