Antena 3 Externe Obama cumpără un inel de 30.000 de dolari soţiei sale ca ?semn de mulţumire pentru sprijin în campanie?

Obama cumpără un inel de 30.000 de dolari soţiei sale ca ?semn de mulţumire pentru sprijin în campanie?

01 Dec 2008   •   16:37
Obama cumpără un inel de 30.000 de dolari soţiei sale ca ?semn de mulţumire pentru sprijin în campanie?

Preşedintele ales Barack Obama a pus ochii pe un inel rar de 30.000 de dolari, creaţie a unui deigner italian, pentru a-i mulţumi soţiei pentru sprijinul din recentele alegeri.
Inelul din aur negru sau rodiu este încrustat cu diamante şi este făcut pe comandă în timp record pentru a ajunge pe mâna doamnei Obama înainte de instalarea oficială în funcţie, în ianuarie, scrie Daily Mail.
Obama a cerut un prieten distribuitor de bijuterii în SUA să îl ajute să găsească cadoul potrivit şi s-au decis asupra unei piese numită Armonie
Inelul este realizat de Giovanni Bosco, care are o listă exclusivistă de celebrităţi şi VIP-uri ca clienţi.
Rodiu este unul dintre cele mai preţioase metale şi doar 25 de tone sunt extrase pe an, iar preţul este mult mai mare decât al aurului.
De altfel şi coroana Reginei Angliei este plactă cu rodiu.
Un purtător de cuvânt al Giovanni Bosco dezvăluia că distribuitorul american a fost contactat de Barack Obama pentru a afla detalii despre inel deoarece doreşte să il facă cadou soţiei.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close