Antena 3 CNN Externe Obama este rasist, susţine un comentator al unui post de televiziune (VIDEO)

Obama este rasist, susţine un comentator al unui post de televiziune (VIDEO)

Obama este rasist, susţine un comentator al unui post de televiziune  (VIDEO)
Sursa foto: Glenn Beck
29 Iul 2009   •   18:27

Obama este rasist! Asta a fost declaraţia făcută de comentatorul postului de televiziune Fox News, Glenn Beck, în cadrul emisiunii matinale "Fox & Friends". Beck nu s-a sfiit să spună că liderul de la Casa Albă nutreşte o ?ură nedisimulată faţă de poporul alb şi de cultura lui", informează Associated Press.

Glenn Beck comenta reacţia preşedintelui american în legătură cu arestarea unui profesor al Universităţii Harvard, care a fost arestat, după ce a fost confundat cu un hoţ.

După incident, Obama a spus că, în opinia sa, autorităţile au acţionat "într-un mod stupid". Totuşi, la scurt timp de la conferinţa de presă, preşedintele şi-a retras declaraţia. El i-a invitat la Casa Albă  pe Gates şi pe sergentul James Crowley, pentru a-i ajuta să ajungă la un consens.

Henry Louis Gates Junior , în vârstă de 58 de ani, este o personalitate în domeniul studiilor afro-americane. El a acuzat poliţiştii americani de rasism, după ce a fost arestat în timp ce încerca să intre în propria locuinţă.
Profesorul a fost arestat, după ce a deschis uşa casei sale printr-o lovitură cu umărul, arată raportul poliţiei. O femeie a văzut gestul bărbatului şi a alertat poliţia crezând că este hoţ.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama rasism
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close