Antena 3 CNN Externe Obama în flăcări. Vezi cel mai recent clip de propagandă al nord-coreenilor

Obama în flăcări. Vezi cel mai recent clip de propagandă al nord-coreenilor

Obama în flăcări. Vezi cel mai recent clip de propagandă al nord-coreenilor
Sursa foto: Foto: AP
de N.B.    |    20 Feb 2013   •   13:28

La o săptămână după ce au efectuat cel de-al treilea test nuclear din istoria ţării, nord-coreenii continuă să ameninţe Coreea de Sud şi Statelor Unite. De această dată, ameninţarea vine sub forma unui clip video de propagandă care prezintă imagini cu Barack Obama în flăcări.

După ce au ameninţat Coreea de Sud cu "anihilarea totală"
şi au publicat un clip video care prezenta ceea ce se presupunea a fi New York, distrus de o bombă nucleară, mass-media din Coreea de Nord au publicat un nou clip de propagandă pe YouTube.

Încărcat pe profilul uriminzokkiri, controlat de mass media de stat de la Phenian, clipul ilustrează armata americană cuprinsă de flăcări, precum şi pe preşedintele Barack Obama înconjurat de foc la Casa Albă.

Videoclipul continuă cu o animaţie care reprezintă un tunel subteran către un focos nuclear ce este detonat.

Mesajul de propagandă din videoclip a fost tradus de NKNews: "Coreea de Nord a reuşit să ducă la bun sfârşit testul nuclear, în ciuda acţiunilor tot mai nedrepte ale Statelor Unite împotriva Coreei de Nord. Acele State Unite care nu au respect pentru alţii şi nici nu apreciază egalitatea...

Nu este incorect să spunem că politica puternic ostilă a Statelor Unite şi violenţa fără încetare către Coreea de Nord din ultimii 70 de ani au ajutat Coreea de Nord să devină una dintre cele mai puternice ţări militare ale lumii".




×
Subiecte în articol: Barack Obama Coreea de Nord Kim Jong Un
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close