Antena 3 CNN Externe Obama, întreruput de un jurnalist în mijlocul unui discurs despre expulzarea imigranţilor clandestini

Obama, întreruput de un jurnalist în mijlocul unui discurs despre expulzarea imigranţilor clandestini

Obama, întreruput de un jurnalist în mijlocul unui discurs despre expulzarea imigranţilor clandestini
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
16 Iun 2012   •   11:59

Un jurnalist de la Daily Caller, o publicaţie americană conservatoare, l-a întrerupt, un lucru foarte rar, vineri, pe Barack Obama în timp ce susţinea un discurs despre încetarea expulzărilor tinerilor imigranţi clandestini, reuşind să-l facă să îşi iasă din fire, relatează AFP.
   
Jurnalistul Neil Munro şi-a exprimat în mod zgomotos nemulţumirea faţă de măsura anunţată de preşedinte, în timp ce Barack Obama explica, într-un discurs, că intenţionează să pună capăt expulzărilor minorilor sosiţi pe teritoriul american înainte să împlinească vârsta de 16 ani.
   
"Scuzaţi-mă, domnule. Încă nu am ajuns la întrebări, domnule", i-a răspuns Barack Obama. Munro l-a întrebat, atunci, dacă intenţionează să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, la care Obama i-a replicat "nu în timp ce vorbesc".
   
Furios, jurnalistul a mai strigat ceva din fundul grădinii cu trandafiri de la Casa Albă, unde îşi susţinea Obama discursul. În mod evident foarte contrariat, preşedintele i-a spus "nu vreau nicio altercaţie. Nu fac altceva decât să vă răspund la întrebări".
   
Se întâmplă foarte rar ca preşedintele Statelor Unite să fie întrerupt în timp ce susţine un discurs într-un cadru atât de formal. De obicei, jurnaliştii aşteaptă să termine de vorbit pentru ca să îi pună întrebări.

×
Subiecte în articol: Obama jurnalist intrebari altercatie Casa Alba
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close