Antena 3 CNN Externe Obama, la bordul unei "Bestii" de peste un milion de dolari, în campania pentru prezidenţiale

Obama, la bordul unei "Bestii" de peste un milion de dolari, în campania pentru prezidenţiale

Obama, la bordul unei "Bestii" de peste un milion de dolari, în campania pentru prezidenţiale
Sursa foto: Foto: feed2list.com
de M.Z.    |    16 Aug 2011   •   14:35

Preşedintele american Barack Obama şi-a început turneul pentru alegerile prezidenţiale din 2012 la bordul unui autocar negru şi ultrasecurizat încât ar putea rezista unui atac cu rachetă sau unuia chimic, informează Mediafax.

Autoturismul, un "monstru" negru cu geamuri fumurii, este echipat cu portiere întărite, geamuri imposibil de spart şi este extrem de robust.

"The Beast" (Bestia) îl va transporta pe Obama, pe parcursul a trei zile, în Minnesota, Iowa şi Illinoi, în turneul pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, la care candidează pentru obţinerea unui al doilea mandat.

Autocarul are o valoare de 1,1 milioane de dolari, la fel ca "geamănul" său, un al doilea autocar cumpărat şi echipat de Secret Service, care îi garantează securitatea preşedintelui american.

Cele două vehicule sunt la dispoziţia preşedintelui şi a rivalului său republican, odată ce acesta va fi desemnat de partidul său, pe toată durata campaniei electorale. Având în vedere că autocarele fac parte din parcul de automobile al preşedinţiei americane, niciun candidat nu va putea să le decoreze cu logo-urile sale.

×
Subiecte în articol: Barack Obama turneu alegeri prezidentiale
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close