Antena 3 CNN Externe Obama la emisiunea-pamflet The Daily Show: Avem nevoie de mai mult timp pentru reforme

Obama la emisiunea-pamflet The Daily Show: Avem nevoie de mai mult timp pentru reforme

Obama la emisiunea-pamflet The Daily Show: Avem nevoie de mai mult timp pentru reforme
Sursa foto: AFP / Mediafax Foto
28 Oct 2010   •   15:08

Barack Obama a spus că are nevoie de mai mult timp pentru a-şi duce la bun sfârşit reformele. Preşedintele s-a folosit de o apariţie în primetime, la emisiunea-pamflet a lui Jon Stewart, The Daily Show, pentru a face această declaraţie. Obama este primul preşedinte în funcţie care a apărut la show-ul Comedy Central, relatează BBC.

Apariţia televizată a preşedintelui a avut loc cu şase zile înainte de alegerile în urma cărora democraţii ar putea pierde controlul asupra Congresului.

“Lucrăm de zor la programul care schimbă în fiecare zi, câte puţin, vieţile oamenilor. (...) Nu este suficient, şi, aşa cum bănuiesc majoritatea democraţilor, oamenii vor să vadă progrese mai evidente”, a declarat Obama.

Stewart l-a întrebat pe preşedinte de ce, la doi ani după câştigarea alegerilor, democraţii cer încă o şansă. Obama a spus că “schimbările nu se întâmplă peste noapte”.

“Când am promis schimbarea în timpul campaniei, nu ne-am referit la o schimbare petrecută în 18 luni. (...) Trebuie să muncim pentru această schimbare”.

 

×
Subiecte în articol: Barack Obama reforma Congresul american
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close