Antena 3 CNN Externe Obama, noul Hitler? Un senator american crede că SUA se află în situaţia Germaniei dinainte de al doilea război mondial

Obama, noul Hitler? Un senator american crede că SUA se află în situaţia Germaniei dinainte de al doilea război mondial

Obama, noul Hitler? Un senator american crede că SUA se află în situaţia Germaniei dinainte de al doilea război mondial
Sursa foto: jim de mint
09 Iul 2009   •   20:54

Barack Obama seamănă mult cu Hitler, iar SUA se află exact în situaţia în care se afla Germania înaintea celui de-al doilea război mondial, este de părere senatorul american Jim DeMint, citat de Washington Independent. Acesta a declarat miercuri, la lansarea cărţii sale, ?Saving Freedom?, că Obama poate fi asemuit cu liderii din Iran sau America de Sud.

Senatorul le-a povestit ziariştilor că a stat de vorbă cu o imigrantă iraniană care s-a declarat îngrijorată de felul în care evoluează situaţia din SUA sub adiministraţia Obama. SUA se îndreaptă, în opinia sa către social democraţie.

?Ei înţeleg socialismul. Ei înţeleg tiranii. Noi nu am avut aşa ceva aici. Nu ştim nici măcar cum arată? a declarat senatorul. El consideră că la ora actuală în SUA, ?oamenii devin din ce în ce mai dependenţi de guvern, fiind mult mai uşor de manipulat. Ei continuă să voteze pentru acel guvern, pentru că acela le oferă siguranţă. Când imigranţii vin în ţara noastră sunt îngrijoraţi pentru că văd că asta se întâmplă şi aici?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Obama hitler
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close