Antena 3 CNN Externe Obama, sentimental. Noul preşedinte al SUA, năpădit de emoţii, la părăsirea casei din Chicago

Obama, sentimental. Noul preşedinte al SUA, năpădit de emoţii, la părăsirea casei din Chicago

Obama, sentimental. Noul preşedinte al SUA, năpădit de emoţii, la părăsirea casei din Chicago
06 Ian 2009   •   14:50

Zilele trecute, Barack Obama a fost nevoit să-şi părăsească locuinţa din Chicago şi să se îndrepte către Washington unde, pe 20 ianuarie, va avea loc ceremonia de învestire a acestuia. Preşedintelui ales al americanilor nu i-a fost ruşine să recunoască că emoţiile l-au năpădit în momentul în care a ieşit din casă şi că i ?s-a pus un nod în gât?.
?Trebuie să recunosc că mi s-a pus un nod în gât în momentul în care am ieşit din casă.? a declarat Obama, potrivit Reuters. ?M-au năpădit amintirile. Casa era atât de goală. Este destul de greu pentru mine.? a spus Barack Obama reporterilor aflaţi la aeroportul de pe care avionul Air Force Boeing 757 a decolat către Washington.
Până pe 15 ianuarie, familia Obama va sta la un hotel de lux situat în apropierea Casei Albe. De la acea dată, cei patru se vor muta în casa de oaspeţi a reşedinţei prezidenţiale. După 20 ianuarie, Barack Obama şi familia acestuia se vor muta la Casa Albă.
Barack Obama a început deja să experimenteze viaţa ca preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Acesta a zburat către Washington la bordul avionului care a fost folosit şi de vicepreşedintele Dick Cheney.
După preluarea funcţiilor, pe 20 ianuarie , Obama va trebui să facă faţă unei crize economice mondiale, precum şi tensiunilor din Fâşia Gaza.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close