Antena 3 CNN Externe Obama şi-a înşelat soţia? Un milion de dolari pentru dovezile infidelităţii

Obama şi-a înşelat soţia? Un milion de dolari pentru dovezile infidelităţii

Obama şi-a înşelat soţia? Un milion de dolari pentru dovezile infidelităţii
Sursa foto: Barack Obama
03 Mai 2010   •   14:02

Un nou scandal ţine primele pagini ale publicaţiilor de scandal din SUA. Potrivit acestora, Barack Obama ar fi luat-o pe urmele lui Bill Clinton şi şi-ar fi înşelat soţia cu o asistentă personală.

Tabloidul american National Enquirer susţine că Barack Obama şi asistenta sa personală, Vera Baker, s-ar fi întâlnit în secret într-un hotel din Washington. Mai mult, jurnaliştii spun că au intrat în posesia unei înregistrări video care dovedeşte acest lucru.

Vera Baker, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din echipa lui Barack Obama în 2004, când acesta candida pentru Senatul american. Baker a participat la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în favoarea actualului preşedinte american.

Se pare că tabăra republicană, adversară a preşedintelui american, este foarte interesată de acest subiect. Republicanii ar fi oferit o recompensă de un milion de dolari oricui ar putea furniza informaţii clare despre presupusa infidelitate a lui Obama, informează thehollywoodgossip.com.



Slăbiciunea preşedintelui american pentru femeile frumoase a mai fost în atenţia presei, în vara anului trecut. Cel mai puternic om al planetei a fost surprins în timp ce-i admira formele unei brazilience focoase. Totul s-a petrecut în localitatea L'Aquila unde a avut loc Summit-ul G8.
OBAMA ADMIRĂ FORMELE UNEI BRAZILIENCE



Mayora Tavares, reprezentanta delegaţiei de tineret a Braziliei, este cea la care se uita cu jind Barack Obama. Fotografia a fost realizată în timpul unei sesiuni foto dedicată delegaţilor prezenţi la summit-ul ce se desfăşoară zilele acestea în Italia.
Barack Obama, în vârstă de 48 de ani, şi Michelle Obama, în vârstă de 46 de ani, sunt căsătoriţi de 18 ani. Cuplul prezidenţial are două fiice: Malia, născută în 1998, şi Natasha, născută în 2001.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama infidelitate sotie asistenta
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close