Antena 3 CNN Externe Obama şi-a respectat promisiunea făcută Primei Doamne: Un weekend în doi, la New York (VIDEO)

Obama şi-a respectat promisiunea făcută Primei Doamne: Un weekend în doi, la New York (VIDEO)

Obama şi-a respectat promisiunea făcută Primei Doamne: Un weekend în doi, la New York (VIDEO)
Sursa foto: Obama
01 Iun 2009   •   22:45

Preşedintele american Barack Obama a demonstrat, încă o dată, că este un om de cuvânt şi îşi respectă promisiunile făcute în campania electorală. De data asta, este vorba despre o promisiune mai specială...făcută soţiei, care s-a concretizat duminică.

Liderul de la Casa Albă a dus-o pe Prima Doamnă la un spectacol de teatru pe Broadway. Numai că sosirea preşedintelui şi a staff-ului său a dat peste cap circulaţia din centrul New-York-ului.

Barack şi Michelle Obama au ajuns la New York la bordul unui mic avion militar. Totul pentru ca presedintele să-şi ţină o promisiune făcută în timpul campaniei: dacă va câştiga, vor petrece un weekend în doi la New York.

Ca preşedinte e greu să petreci un weekend în doi. Însă Obama s-a străduit: a plătit câteva zeci de dolari din banii lui pentru drum, o cină la un restaurant din Manhattan şi bilete la un specatcol pe Broadway.

În doi au fost doar câteva momente. În rest, Prima familie a încercat să se relaxeze sub privirile miilor de newyorkezi care i-au însoţit peste tot. Inclusiv la Teatrul unde Barack şi Michelle Obama au asistat la o reprezentaţie a unei piese despre istoria sclaviei.

Neaşteptata vizită le-a creat emoţii până şi actorilor.

Călătoria romantică a cuplului prezidenţial a costat aproximativ 73.000 de dolari. Cel mai cump a fost trasportul, fiind folosite trei avioane şi două elicoptere.



Observator




×
Subiecte în articol: Barack Obama michelle obama New York
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close