Antena 3 CNN Externe Obama va discuta cu americanii despre economie pe Facebook

Obama va discuta cu americanii despre economie pe Facebook

Obama va discuta cu americanii despre economie pe Facebook
06 Apr 2011   •   11:19

Preşedintele SUA, Barack Obama, va discuta problemele economice cu cetăţenii americani în cadrul unei sesiuni speciale pe Facebook, care va fi ţinută la finalul lunii aprilie pentru prima oară în istorie, a anunţat Casa Albă într-un comunicat de presă.

"Pe 20 aprilie, preşedintele Obama va merge în California pentru a ţine o întâlnire foarte specială pe Facebook despre economie. Preşedintele va interacţiona cu americanii din toată ţara şi va discuta despre deciziile grele care trebuiesc luate pentru a pune economia pe un drum fiscal responsabil", se arată în comunicat.

Evenimentul, găzduit de sediul Facebook din Palo Alto, California, va fi transmis live pe site-urile WhiteHouse.gov/live şi facebook.com/WhiteHouse, se mai arată în comunicat.

După succesul înregistrat de folosirea reţelelor de socializare în timpul campaniei electorale din 2008, Obama şi-a anunţat oficial intenţia de a candida la alegerile din 2012 printr-un clip video în care le-a spus americanilor de ce vor ca Obama să fie reales.


×
Subiecte în articol: Barack Obama Facebook Casa Alba
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close