Antena 3 Externe Obama: Vreau să fiu cât se poate de clar! SUA nu vor fi afectate de radiaţiile din Japonia

Obama: Vreau să fiu cât se poate de clar! SUA nu vor fi afectate de radiaţiile din Japonia

17 Mar 2011   •   23:25
Obama: Vreau să fiu cât se poate de clar! SUA nu vor fi afectate de radiaţiile din Japonia
Sursa foto: Foto: blogs.chron.com
Preşedintele Statelor Unite a susţinut, joi, o conferinţă de presă la Casa Albă. Barack Obama a ţinut să-i liniştească pe americani, uşor panicaţi de perspectiva apropierii unui nor radioactiv. Iată câteva dintre declaraţiile acestuia.

Vreau să fiu cât se poate de clar! Nu ne aşteptăm să se înregistreze niveluri crescute de radioactivitate în Statele Unite, Hawaii, Alaska sau în teritoriile americane din Pacific”

REPET: nu ne aşteptăm să se înregistreze niveluri crescute ale radiaţiilor pe Coasta de Vest, în Hawaii, Alaska sau în teritoriile americane din Pacific. Este concluzia comisiilor de specialitate şi a mai multor experţi. Mai mult, senatorii din Comisia de Prevenire şi Control al Bolilorm şi experţii în Sănătate Publică nu recomandă cetăţenilor să-şi ia măsuri de precauţie, dacă nu au informaţii că situaţia o impune"

Vom continua să ţinem la curent poporul cu situaţia (n.r. din Japonia), pentru că sunt de părere că trebuie să ştiţi exact ceea ce ştiu eu, în calitate de preşedinte”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close