Antena 3 CNN Externe Obiectul găsit pe această PLAJĂ poate fi cheia dispariţiei zborului MH370. "Avea inscripţia Malaysia Airlines şi era INTACT"

Obiectul găsit pe această PLAJĂ poate fi cheia dispariţiei zborului MH370. "Avea inscripţia Malaysia Airlines şi era INTACT"

Obiectul găsit pe această PLAJĂ poate fi cheia dispariţiei zborului MH370. "Avea inscripţia Malaysia Airlines şi era INTACT"
de O.P.    |    10 Mar 2015   •   11:12

Epopeea avionului malaezian dispărut în urmă cu un an continuă. Un prosop de hârtie, cu inscripţia Malaysia Airlines, a fost găsit pe o plajă din Vestul Australiei, iar specialiştii o analizează acum să vadă dacă poate proveni de la zborul MH370.

Prosopul de hârtie era ambalat în plastic, iar acum specialiştii din Canberra, împreună cu autorităţi din aviaţie, studiază bucata de hârtie pentru a stabili originea sa.



Ştirea descoperirii acestei rămăşiţe vine la doar o zi de la comemorarea unui an de la misterioasa dispariţie de pe radare a avionului MH370, cu 239 de oameni la bord.



Kingsley şi Vicki Miller, cei care au descoperit şerveţelul pe plaja aflată la 200 kilometri nord de Perth, spun că le-a atras atenţia tocmai faptul că prosopul de hârtie se afla încă în ambalajul său.



Experţii spun că rudele celor dispăruţi nu trebuie să îşi pună speranţele în acest "prosop de hârtie" pentru că sunt slabe şansele să afle date importante după analiza lui.



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close