Antena 3 CNN Externe Un deputat din Odesa a fost prins în flagrant cu un bărbat deghizat în femeie | Armata îl bănuia că se întâlneşte cu un spion rus

Un deputat din Odesa a fost prins în flagrant cu un bărbat deghizat în femeie | Armata îl bănuia că se întâlneşte cu un spion rus

Deputatul consiliului orașului Odesa, Andrei Kislovski a fost reținut de poliție. Serviciul de contrainformații ucrainene a sugerat că deputatul se întâlnea cu un spion rus la Hotelul Nemo, dar în loc de un agent rus, forțele de ordine au descoperit un travestit pe nume Jasmine.

Un deputat din Odesa a fost prins în flagrant cu un bărbat deghizat în femeie | Armata îl bănuia că se întâlneşte cu un spion rus
Sursa foto: Izbirkom
de Alexandra Ionescu    |    01 Apr 2022   •   13:28

Ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei l-au reținut pe Andrei Kislovski, un deputat al Consiliului orașului Odesa, într-una dintre camerele hotelului Nemo, potrivit publicației Izbirkom.

Până acum, SBU nu a comentat motivele reținerii și de ce anume este acuzat deputatul, însă pe Telegram au apărut imagini și informații care arată că, de fapt, deputatul se întâlnise în camera de hotel cu un travestit pe nume Jasmine.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze care lasă puțin loc imaginației.

În aprilie 2018, Procuratura Militară a Regiunii de Sud a Ucrainei a început procedura penală împotriva deputatului Kislovski.

Anchetatorii credeau că acesta, în calitate de comisar militar adjunct al districtului Primorsky din Odesa, a oferit informații inexacte în declarația din 2016.

Deputatul a fost acuzat și că a părăsit postul în martie 2018. Kislovski a ocupat apoi funcția de comisar militar adjunct al districtului Primorsky din Odesa.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close