Antena 3 CNN Externe OFERTĂ. Casă de vânzare cu soţie inclusă

OFERTĂ. Casă de vânzare cu soţie inclusă

OFERTĂ. Casă de vânzare cu soţie inclusă
Sursa foto: milenio.com
11 Mar 2015   •   11:00

Un site de imobiliare din Indonezia găzduieşte un anunţ de vânzare a unei case, al cărei proprietar, o femeie, doreşte să se căsătorească cu cumpărătorul, după cum relatează presa locală, preluată de milenio.com.

Preţul casei porneşte de la 999 milioane de rupii indoneziene, echivalentul a 110.000 USD, după cum precizează anunţul de pe rumahdijual.com. Există totuşi şi cateva termene şi condiţii pe care doritorul trebuie să le respecte. 

Proprietara, Wina Lia, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că de câte ori se îndrăgosteşte, dă greş. Şi deja s-a întâmplat de prea multe ori. "Îmi doresc să vând casa, dar ar fi excelent şi să-mi găsesc sufletul pereche", a spus ea. Lia, care e proprietara unui salon de frumuseţe, a precizat că nu are nişte criterii anume în ceea ce priveşte viitorul soţ, dar i-ar plăcea să fie un bun musulman şi gospodar.

Până acum, potrivit reprezentantului site-ului care găzduieşte anunţul, sute de oameni s-au arătat interesaţi de ofertă. Acestora li s-a adus la cunoştinţă că, dacă vor, pot avea casa fără nevastă inclusă.

×
Subiecte în articol: indonezia
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close