Antena 3 CNN Externe Ofertă de 2 milioane de dolari pentru maşina lui Ahmadinejad - un Puegeot din 1977

Ofertă de 2 milioane de dolari pentru maşina lui Ahmadinejad - un Puegeot din 1977

Ofertă de 2 milioane de dolari pentru maşina lui Ahmadinejad - un Puegeot din 1977
17 Ian 2011   •   15:35

O ofertă pentru un Peugeot 504, care aparţine preşedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad, a ajuns la suma de 2 milioane de dolari, după ce maşina veche a fost scoasă la licitaţie, informează Ria Novosti, care citează agenţia iraniană de presă ISNA.

"Am primit oferte din mai multe ţări, iar ultima a fost de 2 milioane de dolari", a declarat Sadegh Mahsouli, ministrul prosperităţii şi securităţii sociale din Iran, citat de agenţia de presă.

Precedenta ofertă pentru maşina din 1977, de culoare albă, primită dintr-o ţară arabă, a fost de un milion de dolari, a mai anunţat ISNA, adăugând că preţul mediu al pieţei pentru o astfel de maşină este de doar 2.000 de dolari.

Ahmadinejad a lansat un site, ahmadinejad-car.com, la sfârşitul lunii decembrie, pentru a primi oferte pentru maşina sa, licitaţia urmând să se încheie la mijlocul lunii februarie. Liderul iranian a promis să cheltuiască banii obţinuţi la licitaţie pentru a construi case pentru tinerii care au nevoie de adăpost.

Ahmadinejad a fost văzut în public la volanul maşinii sale în 2005, când era primarul Teheranului. De atunci, foarte rar a folosit maşina, în special din cauza problemelor de securitate.

×
Subiecte în articol: mahmoud ahmadinejad
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close