Antena 3 CNN Externe Oferte de vacanţă pe timp de criză: Excursii cu adrenalină (VIDEO)

Oferte de vacanţă pe timp de criză: Excursii cu adrenalină (VIDEO)

Oferte de vacanţă pe timp de criză: Excursii cu adrenalină (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
14 Iul 2010   •   23:41

Anul acesta, la modă sunt vacanţele scurte şi cât mai ieftine. Condiţia e să fie de neuitat. Iar agenţiile de turism s-au conformat şi au venit cu oferte pline de adrenalină. În loc de o vacanţă la mare, puteţi să optaţi pentru concediu pe un circuit de Formula 1, la cabaret, Disneyland sau la concertul trupei preferate.

Un concert U2, Bon Jovi sau Elton John e cu siguranţă un eveniment pe care îl veţi ţine minte. Cu atât mai mult dacă sunteţi peste hotare, în vacanţă.

Pe 6 septembrie puteţi pleca la Roma. Acolo unde concertează U2. Pentru trei nopţi de cazare la hotel de patru stele, cu mic dejun inclus şi cu preţul biletului la concert veţi scoate din buzunar 300 de euro.

Dacă sunteţi fan Formula 1, atunci la finalul lunii iulie puteţi merge în Budapesta. Două nopţi de cazare la hotel de patru stele şi biletul la eveniment vă costă 240 de euro. Şi oferte mai sunt.

Pentru copii, cele mai cerute vacanţe sunt în Germania, Spania şi Paris - acolo unde sunt cele mai mari parcuri de distracţii.



Observator


×
Subiecte în articol: adrenalina vacante oferte
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close