Antena 3 CNN Externe Ofertele de vacanţă last minute, reduceri de până la 350 de euro

Ofertele de vacanţă last minute, reduceri de până la 350 de euro

Ofertele de vacanţă last minute, reduceri de până la 350 de euro
18 Iul 2010   •   22:56

Vacanţele în străinătate nu mai sunt doar pentru cei cu mulţi bani. O variantă foarte bună este dată de ofertele last minute. Una dintre cele mai mari reduceri este de 350 de euro, pentru o vacanţă exotică în Maldive. Trebuie, însă, să fiţi dispuşi să plecaţi în vacanţă chiar şi a doua zi.

O vacanţă de cinci zile, all inclusive, la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, costă 128 de euro de persoană, cu o reducere de 60 de euro din preţul iniţial. Hotelul este de trei stele, iar sejurul începe peste trei zile.

O vacanţă de opt zile la un hotel din Santorini, în Grecia, s-a ieftinit cu 229 de euro. Sejurul începe însă luni, costă 230 de euro, hotelul este de patru stele, iar micul dejun şi avionul sunt incluse.

Reducere de 230 de euro şi pentru un sejur în Africa. În nordul continentului, ce-i drept, în Tunisia. Opt zile de vacanţă la un hotel de 3 stele, cu demipensiune costă 249 de euro.

50 de euro în plus costă o vacanţă de 7 zile, all inclusive în Turcia. Preţul sejurului a fost redus de la 387 de euro la 297 de euro.

Ofertă last minute la preţ redus şi pentru Creta. O vacanţă de şapte zile la un hotel de patru stele, all inclusive costă acum 399 de euro pentru o persoană. Plecarea este miercuri şi mai sunt doar câteva locuri libere.

Tot 399 de euro costă şi o vacanţă de opt zile la Sharm El Sheikh, în Egipt. Reducerea este de 151 de euro pentru un sejur la un hotel de 4 stele, all inclusive.

Cea mai mare reducere la o ofertă last minute este pentru o vacanţă în Maldive. Ieftinirea este de 350 de euro. 7 zile în Maldive, într-un complex de patru stele, cu spa şi mic dejun costă 1322 de euro. Plecarea este miercuri.

Oferte şi reduceri sunt, aşa că cei care nu sunt atinşi de criză se pot bucura de vacanţe în străinătate la preţuri accesibile.

 

Antena 3

×
Subiecte în articol: oferta vacanţă
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close