Antena 3 CNN Externe Oficial: Preşedintele Hugo Chavez este în deplinătatea facultăţilor intelectuale

Oficial: Preşedintele Hugo Chavez este în deplinătatea facultăţilor intelectuale

Oficial: Preşedintele Hugo Chavez este în deplinătatea facultăţilor intelectuale
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
16 Dec 2012   •   17:00

Preşedintele venezuelan Hugo Chavez este în "deplinătatea facultăţilor intelectuale" şi "se reface" după intervenţia chirurgicală de marţi de la Havana pentru extirparea unei tumori canceroase, a declarat sâmbătă ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei, Jorge Arreaza, relatează AFP.
   
Ministrul venezuelan al Comunicaţiilor, Ernesto Villegas, a declarat cu o zi înainte că Chavez, în vârstă de 58 de ani, aflat la putere din 1999, "a răspuns favorabil tratamentului". "Recuperarea este lentă dar progresivă", a adăugat el.
   
Joi, un comunicat oficial a precizat că Hugo Chavez are "nevoie de timp" din cauza "complicaţiilor" intervenite în timpul operaţiei. Cu o zi înainte, vicepreşedintele Nicolas Maduro a avertizat că este de prevăzut o convalescenţă "complexă şi dificilă", cerându-i populaţiei să fie "pregătită să înfrunte un scenariu dur şi dificil".
   
Venezuelanii sunt chemaţi să voteze duminică guvernatorii şi parlamentarii din cele 23 de state federate în timp ce aşteaptă mesajele autorităţilor privind starea de sănătate a lui Chavez.

×
Subiecte în articol: Hugo Chavez ministru Venezuela
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close