Antena 3 CNN Externe Un ofiţer român a murit decapitat, într-un port din China. Anunțul Sindicatului Liber al Navigatorilor

Un ofiţer român a murit decapitat, într-un port din China. Anunțul Sindicatului Liber al Navigatorilor

Un ofiţer român a murit decapitat într-un port din China, anunță Sindicatul Liber al Navigatorilor.

Un ofiţer român a murit decapitat, într-un port din China. Anunțul Sindicatului Liber al Navigatorilor
Sursa foto: Facebook/ Sindicatul Liber al Navigatorilor
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   22:31

"Tuturor navigatorilor - mare atenție - munciți în siguranță! Orice aspect care vă poate pune viața în pericol trebuie să o raportați sindicatului și autorităților", a postat, luni seara, sursa citată. 

Conform Sindicatului Liber al Navigatorilor, pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții unui ofițer român. 

"N.B.P. se afla la manevra pupa între doua parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc.

Autoritățile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident.

Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați).

Ministerul Afacerilor Externe și Autoritatea Navală Română sunt informați cu privire la acest accident", adaugă sursa citată.

×
Subiecte în articol: ofițer român decapitat a murit port China
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close