Antena 3 CNN Externe Oligarhul Mihail Fridman se plânge că nu poate trăi cu 2.500 de lire pe lună: "Nu pot să scot pe nimeni la restaurant, trebuie să mănânc acasă”

Oligarhul Mihail Fridman se plânge că nu poate trăi cu 2.500 de lire pe lună: "Nu pot să scot pe nimeni la restaurant, trebuie să mănânc acasă”

Oligarhul Mihail Fridman, care are o avere netă de 10,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, a fost sancţionat de Uniunea Europeană pe 28 februarie şi de Regatul Unit pe 15 martie.

Oligarhul Mihail Fridman se plânge că nu poate trăi cu 2.500 de lire pe lună: "Nu pot să scot pe nimeni la restaurant, trebuie să mănânc acasă”
Sursa foto: Lior Mizrahi/Getty
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   09:45

Mai exact el trăiește acum la Londra și are toate cardurile blocate astfel că este nevoit să trăiască cu 2.500 de lire sterline pe lună.

Oligarhul a spus că acești bani ar trebui să îi ajungă ca să își cumpere mâncare sau ca să meargă cu taxiul. Fridman a susținut pentru El Pais că este o sumă foarte mică ”dacă te uiți la costul vieții la Londra” și că nu este sigur că va fi suficientă ”pentru a trăi o viață normală, fără excese”.

"Nici măcar nu pot să scot pe nimeni la restaurant. Trebuie să mănânc acasă și sunt practic în arest la domiciliu", a declarat el pentru presa spaniolă. 

Totodată, el a afirmat că nu știe dacă va putea păstra proprietatea cumpărată în 2016 cu 65 de milioane de lire sterline (85 de milioane de dolari).

”Nu este clar dacă voi putea continua să locuiesc la Londra sau dacă voi fi forțat să plec, ceea ce nu vreau din multe motive”, a spus el.

×
Subiecte în articol: Mihail Fridman Londra
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close