Antena 3 CNN Externe Regizorul Oliver Stone, prietenul lui Putin, a spus că liderul de la Kremlin a avut cancer, dar s-a vindecat

Regizorul Oliver Stone, prietenul lui Putin, a spus că liderul de la Kremlin a avut cancer, dar s-a vindecat

Regizorul Oliver Stone, care a a primit acces fără precedent la Vladimir Putin, a spus că președintele Rusiei a suferit de cancer, dar că s-a vindecat.

Regizorul Oliver Stone, prietenul lui Putin, a spus că liderul de la Kremlin a avut cancer, dar s-a vindecat
Sursa foto: hepta
de Alexandra Ionescu    |    22 Mai 2022   •   11:33

Dezvăluirea câștigătorului Oscar vine pe fondul zvonurilor că Putin a fost bolnav în ultimii cinci ani și este înconjurat constant de o echipă de medici.

Stone a primit acces fără precedent la liderul Kremlinului pe o perioadă de doi ani, pentru două interviuri aprofundate între 2015 și 2017.

Stone a spus că președintele a suferit de cancer și că l-a depășit.

”Țineți minte asta, domnul Putin a avut acest cancer și cred că l-a depășit. Dar a fost izolat și din cauza COVID”.

Îngrijorările cu privire la sănătatea lui Putin au fost stârnite în timpul pandemiei, deoarece izolarea sa profundă a condus la speculații că ar putea suferi de o altă afecțiune medicală.

Apoi a impus reguli stricte de carantină vizitatorilor săi, care au fost forțați să se izoleze timp de două săptămâni și să treacă printr-un tunel special conceput înainte de a se întâlni cu liderul.

Explicând de ce Putin ar fi apreciat greșit invazia Ucrainei, Stone a speculat că „poate că a pierdut contactul cu oamenii”.

”Nu este clar dacă Putin obținea informațiile corecte”, a recunoscut el.

”Ați crede că nu a fost bine informat, poate, despre gradul de cooperare pe care l-ar primi de la [etnicii ruși] din Ucraina...

„Acesta ar fi un factor, că nu a evaluat corect situația.”

S-ar putea, de asemenea, ca „izolarea sa de activitatea normală” și faptul că nu s-a mai întâlnit cu oamenii „față în față” din cauza preocupărilor legate de sănătatea lui Putin din cauza COVID să fi condus la erori.

”Au trecut trei ani de când l-am văzut pentru ultima oară, dar omul pe care l-am cunoscut nu are nicio legătură cu omul nebun, iresponsabil și criminal pe care presa îl prezintă astăzi comparându-l cu Hitler și Stalin.

„Putinul pe care l-am cunoscut era rațional, calm, acționând mereu în interesul poporului rus, un adevărat fiu al Rusiei, un patriot”, a spus Stone, potrivit The Sun.

Comentariile sale vin pe fondul speculațiilor despre sănătatea lui Putin, cu zvonuri care sugerează că acesta suferă în prezent de cancer.

O persoană din interiorul Kremlinului a susținut, de asemenea, că președintele Rusiei a ratat chiar și ziua de naștere a iubitei sale gimnaste, Alina Kabaeva, deoarece a trebuit să fie supus unei operații.

Un oligarh de top a susținut că liderul rus este „foarte bolnav de cancer de sânge”.

O investigație a jurnaliștilor independenți ruși a constatat că Putin a fost înconjurat permanent de o mare echipă medicală condusă de un chirurg specialist în cancer tiroidian.

O altă versiune este că suferă de cancer abdominal.

Există zvonuri la Moscova că urmează să se confrunte iminent cu o intervenție chirurgicală pentru cancer și că ar putea să-l pună la conducere pe consilierul de încredere Nikolai Patrushev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, cât timp este incapabil.

×
Subiecte în articol: Oliver Stone Vladimir Putin cancer Rusia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close