Antena 3 CNN Externe Omul care a făcut o avere după BREXIT

Omul care a făcut o avere după BREXIT

Omul care a făcut o avere după BREXIT
25 Iun 2016   •   17:00

Conform Bloomberg, Crispin Odey, seful Odey Asset Management, a castigat vineri peste 200 de milioane de lire sterline, pentru el si investitorii sai, dupa ce a paritat pe Brexit si pe faptul ca actiunile la bursa se vor prabusi in urma iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, scriu stirileprotv.ro.

Managerul de fonduri de investitii, in varsta de 57 de ani, ca in ziua referendumului a facut investii masive in aur si a pariat pe prabusirea lirei sterline in fata dolariului, scriu cei de la Daily Mail.

Odey s-a dovedit a fi inspirat in alegerea sa, ieri, aurul ajungand la cel mai ridicat pret din ultimii doi ani. Totusi, acesta recunoaste ca si-a asumat niste riscuri uriase pentru ca daca votul nu ar fi iesit asa cum isi imagina el, ar fi primit o lovitura puternica din punct de vedere financiar, mai ales fondul lui are cea mai proasta evolutie din Marea Britanie.

Conform unor surse apropiate, omul de afaceri ar fi condus, separat, un sondaj cu privire la cum vor vota britanicii in cazul BREXIT, iar aceste informatii l-au ajutat sa faca acest pas, care, in final, i-a adus o avere intr-o singura zi.

×
Subiecte în articol: Brexit avere pariu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close