Antena 3 CNN Externe Omul care a prezis corect toate alegerile din SUA, din 1984 până în 2016, susține că Donald Trump va fi suspendat

Omul care a prezis corect toate alegerile din SUA, din 1984 până în 2016, susține că Donald Trump va fi suspendat

Omul care a prezis corect toate alegerile din SUA, din 1984 până în 2016, susține că Donald Trump va fi suspendat
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
16 Noi 2016   •   12:35

Omul poreclit “Profesorul previziunilor”, după ce a estimat corect fiecare rundă de alegeri prezidențiale din 1984 până în 2016 inclusiv, acum susține că Donald Trump va fi suspendat din funcție, conform CNN.

“Există o șansă foarte bună ca Trump să fie suspendat”, susține Allan Lichtman, la o emisiune televizată.

Lichtman este profesor de istorie politică și predă în Washington, la American University.

Omul susține că are un sistem format din 13 puncte cu variantele “adevărat” și “fals”, sistem care poate estima cine urmează să câștige alegerile.

Totuși, a recunoscut Lichtman, ideea de suspendare a lui Trump este mai mult bazată pe intuiția lui.

“În primul rând, a fost foarte haotic în relația sa cu legea. A rulat mai multe fundații în New York, ale căror fonduri au fost direcționate către interese personale și pentru a plăti diverse datorii. Este posibil ca o parte din aceste cauze să ajungă în instanță. În al doilea rând, republicanii sunt foarte temători, pentru că Trump este imprevizibil. Nimeni nu știe ce crede cu adevârat sau care sunt convingerile sale. Nu poate fi controlat. Republicanii l-ar fi preferat pe Mike Pence, un republican conservator de bază”, susține istoricul, citat de CNN.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close