Antena 3 CNN Externe Omul care a terorizat o ţară întreagă! "Ucidea oameni şi le mânca ficatul"

Omul care a terorizat o ţară întreagă! "Ucidea oameni şi le mânca ficatul"

Omul care a terorizat o ţară întreagă! "Ucidea oameni şi le mânca ficatul"
27 Mar 2012   •   18:49

Alexander Bichkov, un bărbat care a trăit o viaţă sălbatică în pădure timp de 20 de ani, teroriza localnicii şi poliţia care se aventura în apropierea "casei" lui.

Acesta era un "gigant", cu barbă mare, care trăia într-o cabană veche, hrănindu-se numai cu vânat. Bichkov se aventura în pădure doar vara, pentru a nu lăsa urme care să conducă spre locul unde stătea.

Poliţia a declarat că el descinde dintr-o familie de criminali, care a fost exilată de Stalin în 1940 către regiunea Kostroma, la 450 km de Moscova.



La sfârşitul timpului sovietic, cu aproape 20 de ani în urmă, a dispărut de la domiciliul său într-un sat din regiune, după ce a refuzat un ordin judecătoresc de a plăti pensie alimentară fostei sale soţii.

Acesta a fost declarat mort de către familia sa în 1997, deoarece era dispărut de foarte mult timp. De abia acum s-a descoperit că Bichkov, fost lucrător forestier,  fugise de fapt în pădurea de lângă satul Kologriv.

Poliţia a refuzat ani la rând să meargă în pădure să îl vâneze, deoarece în timpul unei urmăriri, Bichkov a prins un comandant de poliţie şi l-a ţinut ostatic timp de câteva ore cu arma la cap.

Chiar şi după ce a dat foc la 30 de case ale unor oameni bogaţi, poliţia a refuzat să meargă să il prindă.

Până pe data de 14 martie, data în care a fost omorât, nu s-a ştiut adevărata identitate a acestuia.

Acesta a fost împuşcat abia după ce şeful Departamentului de Rezervaţii Naturale de la Moscova, înfuriat de lipsa de acţiune a poliţiei locale, o ordonat o operaţiune de supraveghere asupra lui.

6 poliţişti de specialitate, inclusiv veterani de război din Afganistan au intrat în pădure pe snowmobile pentru a-l vâna şi aresta. Dar sălbaticul, care avea acasă 2 arme de vânătoare şi un pistol, a reuşit să îi rănească pe doi dintre ei.

Unul dintre ei, lunetist de profesie, a reuşit să îl împuşte în cap, ucigându-l instantaneu.

Poliţia a constatat mai târziu că în vizuina lui, acesta avea mai multe arme, zeci de blănuri, sute de capcane şi de cărţi de vânătoare şi supravieţuire.

Localnicii spun că în jurul casei s-a găsit rămăşiţele a şapte oameni, pe care acesta i-ar fi ucis cu cuţitul şi le-ar fi mâncat ficatul.

×
Subiecte în articol: Moscova
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close