Omul care e mai valoros decât un bilet de Loto câştigător. Americanii au pus o recompensă de 10 milioane de dolari pe capul lui

de O.P.    |    03 Apr 2012   •   09:57
Omul care e mai valoros decât un bilet de Loto câştigător. Americanii au pus o recompensă de 10 milioane de dolari pe capul lui Foto: thehindu.com

Războiul pe care americanii îl duc împotriva terorismului nu are limite şi nici un buget fix. Astfel, reprezentanţii americani au anunţat o recompensă de 10 milioane de dolari pentru capturarea unui terorist pakistanez - Hafiz Saeed.

El este liderul unui grup terorist care a organizat mai multe atentate în India, dar şi cele din Mumbai din 2008.

Wendy Sherman
, subsecretarul de stat al SUA, aflată în vizită oficială în India a anunţat că o recompensă de alte 3 milioane de dolari s-a pus pe capul lui Rehman Makki, fratele lui Saeed, conducătorul organizaţiei teroriste Lashkar-e-Taiba.

Această organizaţie teroristă este pe lista americanilor încă din 2001, de când au avut loc atentatele de la World Trade Center.

Anunţurile privind recompensele puse pe capetele celor doi terorişti vin chiar în preajma vizitei presedintelui Pakistanului în India, pentru prima dată de când atentatele din Mumbai au avut loc, scrie Al Jazeera.


Parteneri
x close