Omul din spatele victoriei lui Donald Trump. A intrat în echipa de campanie când magnatul scădea în sondaje şi a făcut ASTA

de D.G.    |    11 Noi 2016   •   22:36
Omul din spatele victoriei lui Donald Trump. A intrat în echipa de campanie când magnatul scădea în sondaje şi a făcut ASTA

Sosită târziu în echipa lui Donald Trump, directoarea de campanie Kellyanne Conway a jucat un rol determinant în alegerea excentricului om de afaceri newyorkez în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, temperându-i discursul şi apărându-l în presă de excesele sale, relatează AFP, preluată de Adevărul.

Kellyanne Conway este prima persoană căreia Donald Trump i-a mulţumit în noaptea de marţi spre miercuri, după membrii familiei sale. Elogiile îi erau aduse în jurul orei 03.00, iar peste alte cinci ore această femeie blondă şi elegantă, de 49 de ani, era deja în direct la un post de televiziune, continuând în ritmul în care începuse de la preluarea funcţiei, la mijlocul lui august.

Mamă a patru băieţi, Kellyane Conway este prima femeie directoare de campanie din istoria Statelor Unite care şi-a dus pariul la rang de bilet câştigător. În timp ce Donald Trump alerga de la un miting la altul, ea îl reprezenta cu brio în platourile televiziunilor. Atunci când Trump o comitea, ea nu rata nicio ocazie de a contrabalansa, exprimându-se calm şi cu precizie.

Implicată în politică de pe vremea lui Reagan, Kellyanne Conway a fost mai mult decât o purtătoare de cuvânt. Ea a fost numită directoare de campanie într-un moment când magnatul imobiliar stătea prost în sondaje şi avea nevoie de un nou suflu.

 

x close