Antena 3 CNN Externe "One day on Earth" - contribuie şi tu la realizarea unui portret unic al omenirii

"One day on Earth" - contribuie şi tu la realizarea unui portret unic al omenirii

"One day on Earth" - contribuie şi tu la realizarea unui portret unic al omenirii
08 Noi 2011   •   10:24

Cineaştii profesionişti, dar mai ales cei amatori din toată lumea, inclusiv din România, sunt invitaţi pe 11 noiembrie să contribuie la un uriaş portret video al planetei noastre. Iniţiativa "One Day on Earth" (O zi pe Pământ) îşi propune să înregistreze, într-o singură zi, tot ce merită văzut în fiecare ţară de pe glob.

 


Fondată în 2008, organizaţia "One day on Earth" a realizat prima operaţiune de acest gen la 10 octombrie 2010. Colaborarea a reprezentat primul eveniment de filmare simultană ce a avut loc în fiecare ţară din lume şi a dus la formarea unei arhive unice. Din cele 3.000 de ore de material s-a montat şi un film de lung metraj ce va fi scos pe piaţă în curând, un portret unic al omenirii.

Iniţiatorii, care se bucură şi de parteneriatul ONU şi al altor organizaţii şi firme internaţionale, vor repeta operaţiunea într-o nouă dată aleasă simbolic: a 11-a zi a celei de-a 11-a luni din 2011. Participanţii sunt invitaţi să ilustreze subiecte de importanţă globală sau locală, de la minunile naturii la dramele vieţii umane.

România nu trebuie să lipsească din marele mozaic global. Cei ce doresc să se alăture iniţiativei sunt invitaţi să se înregistreze pe site-ul organizaţiei şi să-şi comunice, întregii omeniri, viziunea asupra lumii în care trăim. 

 
One Day on Earth - Motion Picture Trailer from One Day On Earth on Vimeo.


×
Subiecte în articol: Pamant
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close