Antena 3 CNN Externe Operația tatălui lui Meghan Markle a fost o făcătură. Unul dintre prietenii Ducesei de Sussex rupe tăcerea

Operația tatălui lui Meghan Markle a fost o făcătură. Unul dintre prietenii Ducesei de Sussex rupe tăcerea

Operația tatălui lui Meghan Markle a fost o făcătură. Unul dintre prietenii Ducesei de Sussex rupe tăcerea
19 Iul 2018   •   11:25

Tatăl lui Meghan Markle face tot felul de declarații controversate în încercarea disperată de a reintra în grațiile fiicei sale.

Un prieten apropiat al Ducesei de Sussex transmite însă că lumea nu trebuie să aibă păreri de rău pentru Thomas Markle, ci pentru Meghan. 

O sursă apropiată de Ducesa de Sussex spune că Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, nu a fost niciodată bolnav și a născocit operația urgentă ca o scuză pentru a nu participa la nunta regală și pentru a atrage simpatia oamenilor, potrivit Daily Mail.

„Toată povestea cu tatăl lui Meghan care a fost operat a fost inventată. El a venit cu un motiv suficient de bun pentru a nu participa la nunta ei astfel încât să evite orice altă rușine după acele fotografii aranjate.

Povestea cu starea de sănătate precară a fost modul lui de a genera compasiune în rândul publicului și de a muta atenția de la acele imagini care au produs jenă pentru Meghan și familia regală”, a spus sursa apropiată lui Meghan Markle.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle tata prieteni
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close