Antena 3 CNN Externe Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Prejudiciul ajunge la 150.000 de euro

Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Prejudiciul ajunge la 150.000 de euro

Opt elevi au devastat clădirea școlii în care învățau. Minorii au pătruns în weekend și au spart ferestre și uși, au incendiat un morman de gunoaie și au golit stingătoarele de incendii. Paguba se ridică la 150.000 de euro.

Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Prejudiciul ajunge la 150.000 de euro
Sursa foto: Spiegel.de.
de Cerasela Stafie    |    06 Dec 2021   •   22:53

Copiii, trei băieți și cinci fete, au vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Aceștia au pătruns în clădirea, aflată în renovare, instituției de învățământ pe care o frecventau duminică.

Alarma a fost dată de un profesor care se afla întâmplător în parcarea din incinta școlii din localitatea Eschweiler. Acesta a observat lumini înauntru. 

A reușit să-i prindă pe micii vandaliști când se pregăteau să fugă. Polițiștii au fost chemați la fața locului, scrie poblicația Spiegel.de.

Oamenii legii au constatat că cei opt minori au spart mai bine de 20 de uși și ferestre, au făcut un foc de tabără din gunoaie în fața unei săli de curs, pe care l-au stins ulterior, folosind stingătoarele din incintă.

Pagubele estimate se ridică la 150.000 de euro. Copiii au fost predați tutorilor lor legali. Conducerea școlii a fost informată despre incident și va lua măsuri suplimentare, se arată în comunicatul forțelor de ordine. Poliția penală a început o anchetă.

 

×
Subiecte în articol: copii vandalizare şcoală Germania
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close