Antena 3 CNN Externe Opt persoane, ucise în Pakistan, după un atac împotriva echipei de crichet din Sri Lanka

Opt persoane, ucise în Pakistan, după un atac împotriva echipei de crichet din Sri Lanka

Opt persoane, ucise în Pakistan, după un atac împotriva echipei de crichet din Sri Lanka
Sursa foto: atac
03 Mar 2009   •   10:46

Cel puţin opt persoane, între care şase poliţişti, şi-au pierdut viaţa, marţi, în oraşul pakistanez Lahore, într-un atac asupra echipei de cricket a republicii Sri Lanka, anunţă AFP.

Şase membri ai echipei au fost răniţi şi cel puţin doi dintre ei au fost internaţi în spital. Un grup de indivizi înarmaţi şi mascaţi a deschis focul asupra autocarului care-i transporta pe jucători la stadion, pentru un meci cu echipa Pakistanului.

Serviciile de securitate din Pakistan au anunţat că au fost dezamorsate două bombe aflate în maşini capcană şi au fost descoperite stocuri de arme.

"Am dezamorsat o bombă aflată într-un Hyundai alb, iar puţin mai târziu am fost informaţi cu privire la prezenţa unei maşini suspecte în parcare. An dezamorsat, de asemenea, şi acea bombă", a spus inspectorul Abdul Ghafoor.

Preşedintele statului Sri Lanka, Mahinda Rajapakse, a declarat că atacul împotriva naţionalei de crichet a ţării sale de la Lahore drept un "laş atentat terorist".

Poliţia i-a descris pe agresori drept "terorişti bine pregătiţi". Partidele de cricket durează mai multe zile. Deocamdată nu se ştie dacă meciul va fi reluat.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: pakistan Sri Lanka atac
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close