Antena 3 CNN Externe Orașul care interzice oamenilor să moară acasă în weekend și în zile de sărbătoare. Adevărul șocant din spatele unei decizii absurde!

Orașul care interzice oamenilor să moară acasă în weekend și în zile de sărbătoare. Adevărul șocant din spatele unei decizii absurde!

Orașul care interzice oamenilor să moară acasă în weekend și în zile de sărbătoare. Adevărul șocant din spatele unei decizii absurde!
Sursa foto: Foto: Pixabay
08 Dec 2019   •   10:28

Primarul localităţii franceze Le Gresle, Isabelle Dugelet, a emis un ordin care i-a luat prin surprindere pe localnici. Potrivit ordinului, nimeni nu are voie să moară acasă în acasă în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare.

Oricât de absurd ar suna, decizia primarului vine ca semn de semnal de alarmă cu privire la o problemă gravă cu care se confruntă micile localități din țară: lipsa medicilor, scrie presa franceză.

“Un deces recent survenit duminică după-amiază a adus dovada absurdităţii unui sistem, situaţie căreia primarul îi răspunde cu un ordin absurd”, a notat într-un comunicat primarul Isabelle Dugelet.“ Astfel, le este interzis locuitorilor să moară acasă pe teritoriul comunei în zilele de sâmbătă, duminică şi în zilele de sărbătoare, pe o perioadă nedeterminată”

Potrivit cotidianului Le Progres, la 1 decembrie a durat câteva ore până când primarul a găsit un medic care să constate decesul unei persoane care era cazată în căminul de bătrâni din localitate.

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close