x close

Orașul care interzice oamenilor să moară acasă în weekend și în zile de sărbătoare. Adevărul șocant din spatele unei decizii absurde!

de A.M.P    |    08 Dec 2019   •   10:28
Orașul care interzice oamenilor să moară acasă în weekend și în zile de sărbătoare. Adevărul șocant din spatele unei decizii absurde! 482 Foto: Pixabay

Primarul localităţii franceze Le Gresle, Isabelle Dugelet, a emis un ordin care i-a luat prin surprindere pe localnici. Potrivit ordinului, nimeni nu are voie să moară acasă în acasă în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare.

Oricât de absurd ar suna, decizia primarului vine ca semn de semnal de alarmă cu privire la o problemă gravă cu care se confruntă micile localități din țară: lipsa medicilor, scrie presa franceză.

“Un deces recent survenit duminică după-amiază a adus dovada absurdităţii unui sistem, situaţie căreia primarul îi răspunde cu un ordin absurd”, a notat într-un comunicat primarul Isabelle Dugelet.“ Astfel, le este interzis locuitorilor să moară acasă pe teritoriul comunei în zilele de sâmbătă, duminică şi în zilele de sărbătoare, pe o perioadă nedeterminată”

Potrivit cotidianului Le Progres, la 1 decembrie a durat câteva ore până când primarul a găsit un medic care să constate decesul unei persoane care era cazată în căminul de bătrâni din localitate.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati