Antena 3 CNN Externe Oraşul din Europa unde plăteşti doar 100 de euro pentru vacanţa de Revelion

Oraşul din Europa unde plăteşti doar 100 de euro pentru vacanţa de Revelion

Veşti bune pentru cei care încă mai caută o destinație turistică pentru vacanţa de Revelion! Poţi ajunge acolo şi cu trenul din România, iar preţurile sunt accesibile pentru întreaga familie.

Oraşul din Europa unde plăteşti doar 100 de euro pentru vacanţa de Revelion
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Dec 2023   •   22:39

Sfârşitul de an bate la uşă, iar ofertele de vacanță vin cu idei accesibile pentru toate gusturile. 

Aşadar, dacă sunteți în căutarea unei destinații turistice spectaculoase orașul Cracovia din Polonia este o variantă excelentă, unde vă puteți distra pe cinste, chiar dacă nu aveți buget mare.

Cracovia, este unul dintre cele mai mari orașe europene care oferă o atmosferă relaxantă și liniștită, mai ales la trecerea dintre ani.

Situat pe râul Vistula, în sudul Poloniei, Cracovia este al doilea oraș ca mărime din această țară, şi care de-a lungul timpului a devenit atractiv pentru mulți turiști, mai ales că ofertele pentru masă şi cazare sunt atent alcătuite pentru toate bugetele. 

De exemplu, dacă alegeți să luați trenul din România spre Cracovia trebuie să scoateți din buzunar aproximativ 600 de lei de persoană. Pentru varianta cu mașina personală mai adaugați şi răbdare pentru că un drum dus va fi de 8 ore.

Citeşte şi: Satul în care toți locuitorii sunt vecini. Cei 6.000 de oameni stau pe aceeași stradă

Ajunşi acolo însă, veţi fi întâmpinați de bucătăria poloneză, una diversificată și delicioasă unde puteți savura o mulțime de preparate, notează fanatik.ro.

Potrivit ofertelor, pentru noaptea de Revelion puteți găsi meniuri începând de la 300 sau 400 de zloți, ceea ce înseamnă în jur 70 sau 90 de euro.

Cât despre cazare, veți plăti în jur de 40 euro pe noapte pentru un hotel de trei stele sau 30 de euro pentru câteva nopți petrecute într-un apartament. 

 

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close