x close

Orban: George Soros vrea să aducă un milion de migranți în Europa cu sprijinul UE

de D.G.    |    07 Iul 2017   •   13:05
Orban: George Soros vrea să aducă un milion de migranți în Europa cu sprijinul UE 817

Premierul ungar, Viktor Orban, a afirmat, într-un interviu pentru radioul public, că Bruxellesul aplică planul lui George Soros privind imigraţia şi că cetăţenii unguri ar trebui informaţi în legătură cu acest fapt, relatează vineri agenţia MTI.

Finanţistul american George Soros intenţionează să importe un milion de migranţi în Europa, a declarat Orban, adăugând că alte planuri includ privarea statelor membre ale Uniunii Europene de dreptul lor de a decide în politica privind imigraţia.

''Nu noi suntem cei care decidem pe cine să acceptăm'', a spus premierul ungar. În opinia sa, oricine ştie că Ungaria are dreptate în legătură cu problema migraţiei, că fiecare premier recunoaşte aceasta în particular. Potrivit lui Orban, nu popoarele Europei au decis în astfel de chestiuni, ci ideologi cu interese financiare care sunt ataşaţi liberalismului.

Premierul ungar afirmă că persoanele care iau drumul Europei trebuie oprite în Libia, în timp ce migranţii aflaţi ilegal în Europa trebuie mai degrabă transportaţi în afara continentului, decât să fie distribuiţi între statele membre ale UE. ''Dacă Europa vorbeşte despre distribuirea de migranţi, atunci aceasta va fi interpretată în Africa drept o invitaţie'', a spus Orban.

În opinia liderului de la Budapesta, a fost o greşeală uciderea fostului lider libian Moammar Gaddafi, deoarece nu exista un exod de africani către Europa datorită unui acord între Libia şi Italia în vremea când el trăia, şi că liderii europeni sunt responsabili pentru situaţia care a apărut de atunci. Orban crede totodată că este nevoie de forţe armate europene pentru a apăra ţărmurile nordice libiene.

Viktor Orban este de părere că Italia se confruntă acum cu aceleaşi probleme în materie de migraţie ca Ungaria din 2015, adică ''reţele internaţionale finanţate de Soros'' facilitează rutele de migraţie. ''Ele sprijină trecerile ilegale de frontieră şi îi disculpă pe criminali şi terorişti'', a afirmat premierul ungar, potrivit căruia este evident că doar presa ungară de stânga şi ''oamenii lui Soros'' nu doresc să admită aceasta, şi că se pare că din ce în ce mai mulţi oameni resping planurile ''de tip Soros''.

Citeşte mai multe despre:

Viktor Orban George Soros
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati