Antena 3 CNN Externe Orgie de Revelion cu 70 de participanți, întreruptă de polițiști, lângă Barcelona. Sancțiuni pentru nerespectarea normelor sanitare

Orgie de Revelion cu 70 de participanți, întreruptă de polițiști, lângă Barcelona. Sancțiuni pentru nerespectarea normelor sanitare

Cel puțin 70 de persoane au sărbătorit Revelionul într-un mod aparte, printr-o orgie, lângă Barcelona. Au fost întrerupți de oamenii legii, care au ajuns acolo după ce doi participanți au greșit casa și au nimerit în altă parte. S-au aplicat sancțiuni pentru nerespectarea normelor de protecție împotriva infectării cu COVID-19.

Orgie de Revelion cu 70 de participanți, întreruptă de polițiști, lângă Barcelona. Sancțiuni pentru nerespectarea normelor sanitare
Sursa foto: Getty Images/ Pablo Blazquez Dominguez
de Cerasela Stafie    |    03 Ian 2022   •   16:40

Incidentul s-a petrecut în localitatea Lliçà d'Amunt, de lângă Barcelona. Petrecerea a fost descoperită după ce doi oameni au greșit adresa și au bătut la ușa altei case, întrebând unde este orgia.

Proprietarii, vecini ai casei în care avea loc evenimentul, au chemat poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit aproximativ 70 de persoane care întrețineau relații intime. 

Din informațiile transmise de presa spaniolă, cei ce au organizat respectiva petrecere erau cetățeni americani, iar casa era închiriată. Aceștia au angajat prostituate pentru a petrece noapte dintre ani în stil mare.

Și așa s-a întâmplat, doar că au făcut-o la poliție. Oamenii au fost duși la audieri și au fost sancționați pentru nerespectarea reglementărilor în vigoare cu privire la prevenirea răspândirii Covid-19,  scrie El Mundo.

Restricțiile locale includ interzicerea parcipării a mai mult de zece persoane la petrecerile private. Totodată, existau și interdicții de deplasare pe timpul nopții, între orele 1:00 și 6:00.

×
Subiecte în articol: orgie Barcelona politisti masuri COVID-19
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close