Antena 3 CNN Externe "Orgiile cu el erau animalice şi violente!" Vezi împotriva cărui demnitar au depus prostituatele plângere

"Orgiile cu el erau animalice şi violente!" Vezi împotriva cărui demnitar au depus prostituatele plângere

"Orgiile cu el erau animalice şi violente!" Vezi împotriva cărui demnitar au depus prostituatele plângere
Sursa foto: foto: proiectromania.wordpress.com
28 Mar 2012   •   21:29

O prostituată franţuzoaică a dezvăluit detalii şocante cu privire la orgiile animalice la care a participat Dominique Strauss Kahn.

Prostituata, numită Marion, a spus poliţiei că a găsit prea puţini bărbaţi care să aibă respect pentru fetele ca ea. Aceasta a declarat că a fost umilită, şi obligată să facă sex într-un mod degradant cu Strauss Kahn.

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost inculpat luni, în Franţa, pentru "complicitate la proxenetism în formă agravantă".Dacă va fi găsit vinovat, el riscă pâna la 20 de ani de închisoare.

În timpul interogatoriului, Marion a declarat că a fost forţată de omul de afaceri David Roquet Lille să participe la orgia sexuală cu Kahn. Acesta este una dintre persoanele acuzate că ar fi procurat prostituate pentru Strauss Kahn.

Acuzaţiile vin la numai o săptămână după ce o damă de companie a declarat că a participat la o orgie în subsolul unui restaurant din Paris alături de Strauss Kahn, care era îndopat de Viagra. 

El se presupune că ar fi făcut sex timp de 30 de minute cu o tânără, în timp ce alţi 5 bărbaţi îi priveau şi se autosatisfăceau.

Dama de companie, numită Beatrice, a spus că Strauss Kahn este un client fidel al bordelurilor, consumul fiind pur sexual. Dar de multe ori, sesiunile de sex devin animalice şi violente.



Alte 5 prostituate au declarat de asemenea că au făcut sex cu Strauss Kahn, acestuia plăcându-i sexul dur.

Dominique Strauss Kahn a fost implicat într-o serie de scandaluri sexuale, începând din mai 2011 când a încercat să violeze o cameristă dintr-un hotel din New York. 

După ce acuzaţiile au fost retrase, acesta s-a întors în Franţa unde s-a confruntat cu acuzaţii similare, de abuz sexual împotriva unei tinere scriitoare franceze.

După ce a scăpat şi de aceste acuzaţii, s-a confruntat cu altele, aduse de mai multe prostituate din Paris.

Poliţia a descoperit şi SMS-uri trimise sau primite de DSK, în care acesta foloseşte termeni ca "material" sau "cadou" pentru a desemna fetele.

×
Subiecte în articol: prostituate bordel
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close