Antena 3 CNN Externe Şi-a ucis logodnica, dar va fi eliberat! Oscar Pistorius a scăpat de închisoare

Şi-a ucis logodnica, dar va fi eliberat! Oscar Pistorius a scăpat de închisoare

Şi-a ucis logodnica, dar va fi eliberat! Oscar Pistorius a scăpat de închisoare
de S.T.    |    15 Oct 2015   •   18:51

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, va fi eliberat din penitenciar săptămâna viitoare şi va petrece restul pedepsei în regim de arest la domiciliu, informează bbc.com.
   
Potrivit sursei citate, Pistorius va ieşi din închisoare marţi, 20 octombrie.
   
În luna august, o decizie de eliberare condiţionată a sportivului a fost blocată de ministrul sud-african al Justiţiei, Michael Masutha, care a spus atunci că este prea curând pentru ca Pistorius să fie eliberat.
   
Oscar Pistorius a fost condamnat, la 21 octombrie 2014, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp.
   
Judecătoarea Thokozile Masipa l-a mai condamnat pe Pistorius la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc.
   
Sportivul a decis să nu conteste sentinţa primită. Însă procesul campionului paralimpic sud-african va fi rejudecat în apel, în luna noiembrie, la cererea Parchetului.
   
Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal, la 14 februarie 2013, pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close