Antena 3 CNN Externe Oscar Pistorius, transportat de urgență la spital

Oscar Pistorius, transportat de urgență la spital

Oscar Pistorius, transportat de urgență la spital
07 Aug 2016   •   11:27

Oscar Pistorius a fost transportat de urgență la un spital, pentru îngrijiri medicale, conform BBC. Pistorius a fost luat direct din închisoarea în care execută o sentință de șase ani.

Din primele informații, se pare că Pistorius are leziuni la nivelul brațelor, dar încă nu există informații referitoare la starea sa de sănătate.

Pistorius execută o sentință de șase ani, primită de fostul atlet sud-african, judecat pentru crimă, după ce a mai primit o condamnare de 5 ani pentru omor, în cazul uciderii fostei sale iubite, Reeva Steenkamp.

Oscar Pistorius, în vârstă de 29 de ani, și-a ucis iubita, Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiților, în 2013. În octombrie 2014, Pistorius a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru omor din culpă şi la trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc.

Sportivul nu a contestat sancţiunea primită atunci, dar Parchetul a făcut apel, iar în decembrie 2015 Pistorius a fost declarat de Curtea Supremă de Apel vinovat de omor.

Pe 11 ianuarie, Oscar Pistorius a depus actele pentru o contestaţie la Curtea Constituţională. Sud-africanul s-a aflat în ultimele luni în regim de arest la domiciliu, el fiind eliberat din închisoare în octombrie 2015, după ispăşirea unui an de detenţie din condamnarea iniţială.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close