Păcăleală românească. Zeci de tineri din Vaslui s-au înscris la un prestigios colegiu din Londra, cu toate ca nu au terminat nici liceul

de D.D.    |    25 Noi 2014   •   08:33
Păcăleală românească. Zeci de tineri din Vaslui s-au înscris la un prestigios colegiu din Londra, cu toate ca nu au terminat nici liceul Foto: www.gru.edu

Zeci de tineri din Vaslui au reuşit să păcălească autorităţile din Marea Britanie şi să încaseze ilegal sume mari de bani. Mai exact, s-au înscris la un prestigios colegiu din Londra, cu toate ca nu au terminat nici liceul, scrie Adevărul.

Astfel au reuşit să încaseze 10.000 de lire la înscriere în schimbul promisiunii că vor aduce actele de studii din Romania până la sfârşitul celor 4 ani de şcoală. Banii reprezentau bursa de sprijin oferită de colegiu pentru tinerii din Estul Europei.

Pionul principal era un interlop din Vaslui care a dezvoltat o adevărată reţea de înscrieri ilegale pentru care percepea un comision de 1.000 de lire. Escrocheia a ieşit la iveală atunci când Alex Mandache a fost cercetat într-un dosar de trafic de persoane în ţară.

x close